Uşak Üniversitesi Sosyal Hizmet Birimi

Oryantasyon Programı Kapsamında Üniversitemize Hoş Geldiniz etkinliği gerçekleşti.

Etkinlik, üniversite tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Tanıtım filmi ile kampüs içerisindeki faaliyetler hakkında fikir sahibi olan öğrenciler, daha sonra Rektör Prof. Dr. Savaş’ın konuşmasıyla, dört senelik eğitim hayatlarını en verimli şekilde nasıl tamamlayacaklarının bilgisini aldılar.

Etkinlik daha sonra Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ferhat Karaman’ın, ‘Üniversiteye Başlangıçta Karşılaşılan Genel Sorunlarla Baş Etme ve Uyum” adlı sunumuyla devam etti. Dr. Karaman bu sunumda, üniversiteye yeni gelen öğrencilerin karşılaşacağı muhtemel sorunlara değinerek, çözüm için hangi yollara başvurmaları gerektiğini özetledi.

Etkinlik, öğrencilere yapılan aşure ikramının ardından, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere bilgi verilmesiyle sona erdi.

12 Eylül 2019